Pokal Slovenije Eqwin v roke Izi Vele

Danes je je s finalom pokala Slovenije CSN* EQWIN v preskakovanju ovir v Celju zaključila tekmovalna sezona v preskakovanju ovir

V kategoriji otrok je slavila Lina Rojko (KK PR’KRAL), druga je bila Luna Marija Resman (KK Slovenj Gradec), tretja pa Pia Arh (KK Slovenj Gradec). Med mlajšimi mladinci je privo mesto osvojila Tija Kocjan (KK PR’KRAL), druga je bila Ivana Pantar (ŠD Titani LJ), tretja pa Eva Jeram (ŠD Titani Lj). Med mladinci je bila najboljša Ajda Ušen(Suprinn Sporthorses CE), drugo mesto je osvojil Andraž Cijan Brkić (KK Karlo MB), tretje pa Gea Jakelj (KK PR’KRAL). Med mlajšimi člani je slavil Jan Špiljak (Suprinn Sporthorses CE), ki je tudi ekipni državni prvak, druga je bila Nina Obrovnik (KK Karlo MB), tretja pa Ema Maček Ležaič (KK Velenje). V kategoriji amaterjev je slavil Domen Vivod (KD Piramida) drugo mesto je osvojila Tamara Kranjc (KK Velenje) in tretje mesto Zala Arlič (KK Velenje).

V članski kategoriji je letos slavila državna podprvakinja Iza Vele (KK Velebiro MB), drugo mesto Je osvojil Robi Skaza(KK Velenje) tretje mesto pa sta si v skupnem seštevku razdelila Mihael Kovačič (KK Karlo MB) in Tadej Skaza ( KK Velenje).

Vse rezultate si lahko pogledate na spodnjem linku.