12. seja UO, 23.05.2016← Nazaj

Sklep: zapisnik 11. redne seje UO KZS je soglasno potrjen.

Sklep: na spletni strani KZS se objavi razpis za predsednika strokovnega sveta za reining in western jahanje. Kandidati morajo poslati svoj program dela in vizijo. UO KZS bo predsednika SS za reining in western jahanje izmed vseh prijavljenih kandidatov izbral na naslednji seji.

Sklep: Primož Rifelj je imenovan za predsednika SSPO s tremi glasovi za in enim vzdržanim.

Sklep: KK Karlo Maribor se na njegovo prošnjo odobri dotacija v višini 500 EUR za organizacijo dogodka ob 20 letnici delovanja kluba.

Sklep: soglasno se potrdi povračilo stroškov udeležbe na pripravljalnih turnirjih (povračilo štartnine) za tekmovalko Hano Bajrovič v disciplini preskakovanje ovir.

Sklep: soglasno se potrdi povračilo stroškov udeležbe na mednarodnem turnirju (v skladu s Pravilnikom o povračilu stroškov) za tekmovalko Heleno Okorn v disciplini endurance.

Sklep: povračilo stroškov za predsednika sodniškega zbora na tekmah za Pokal Slovenije v disciplinah dresurno jahanje in preskakovanje ovir (dotacija organizatorju v višini 130 EUR) se izvede za tiste turnirje, na katerih so razpisane tekme, ki štejejo za Pokal Slovenije v vseh v propozicijah razpisanih kategorijah. Povračilo stroškov se izvede za dni, v katerih so potekale tekme, ki štejejo za Pokal Slovenije.