28. seja UO KZS, 22.5.2017← Nazaj

Sklep: zapisnik 27. seje UO KZS je soglasno potrjen.

Sklep: Pravilnik o organizaciji SKA se spremeni tako, da se v 2. odstavku 9. člena briše besedilo »in najmanj 5 let delovnih izkušenj na tej stopnji strokovne usposobljenosti.«.

Sklep: Robija Skazo se imenuje za predsednika Slovenske konjeniške akademije.

Sklep: Balkanskega prvenstva v dresurnem jahanju se bodo za člansko ekipo udeležili Neža Šarc, Urška Potokar, Vital Trdan in Birgit Fabris Sauer. V mladinski kategoriji se bo prvenstva kot posamična tekmovalka udeležila Ula Kos. Navedenim tekmovalcem bo KZS krila strošek štartnine (Entry Fee) in dodatno stroške prevoza v višini 100 EUR na konja.

Prav tako bo KZS za navedene tekmovalce zagotovila reprezentančne podsedlnice in naušnike, ki se po tekmovanju vrnejo v pisarno KZS.

Sklep: SIRHA se na lastno željo prekvalificira v tekmovalni klub.

Sklep: Jasni Božac se za pomoč pri organizaciji tekmovanja za AADT v Lipici v letu 2016 in 2017 (prevajanje pravilnikov) po avtorski pogodbi plača 651 EUR neto.

Sklep: na državnih prvenstvih v vseh disciplinah se bodo v letu 2017 prvim trem uvrščenim podeljevale medalje in rozete KZS, zmagovalcem pa še deka s potiskom KZS. Na državnih prvenstvih za mlade konje se bodo podeljevale lente.