rolex replica iz različnih virov iz tujine.

" /> rolex replica iz različnih virov iz tujine.

" />

KZS uspešna pri pridobivanju sredstev iz tujine← Nazaj

Konjeniška zveza Slovenije bo v prihodnje prejela več kot 50.000 € rolex replica iz različnih virov iz tujine.

Na redni letni skupščini Konjeniške zveze Slovenije – KZS se je člane seznanilo z dejstvom, da se nekateri viri, predvsem javnih sredstev, manjšajo in je negotovo, kako bo s temi sredstvi v prihodnje. KZS je namreč v letu 2014 rolex replica uk ostala brez sredstev Fundacije za šport za program »Članske reprezentance v preskakovanju ovir«. Preskakovanje ovir, ki je ena od paradnih disciplin KZS je hkrati tudi najobčutljivejša v primeru pomanjkanja sredstev. Zato je KZS le s težavo, s prerazporeditvijo sredstev, uspela program članske reprezentance v preskakovanju ovir za leto 2014 izpeljati v okviru  zastavljenih ciljev.

Tudi zato je vodstvo KZS na skupščini svojim članom predstavilo plan dela, ki zajema »iskanje« novih finančnih virov, s katerimi bi lahko uresničevali program in cilje in postali še bolj neodvisni od javnih sredstev.

KZS je tako v letu 2014 kandidirala na tri razpise za pridobivanje sredstev iz tujine. Gre za sredstva Mednarodnega olimpijskega komiteja – MOK in sredstva Mednarodne konjeniške zveze – FEI.

Pripravili smo  program in gradivo ter kandidirali za projekte, za katere smo  menili, da bodo dodatno pripomogli k hitrejšemu razvoju konjeniškega športa in prepoznavnosti ter ugledu KZS. Pri MOK smo  kandidiralo s programom »razvoj športne strukture v dresuren jahanju«, pri FEI pa za program »Preskakovanje ovir – mlajše selekcije« in program »300 otrok na cheap swiss replica watches konja«.

KZS uspela na vseh treh kandidaturah in bo v prihodnje za te programe pridobila več kot 50.000 €.

Še posebej bi izpostavili pozitiven pogled FEI na projekt »300 otrok na konja«, ki se bo z letom 2015 sofinanciral tudi s pomočjo sredstev  FEI Solidarity in je eden izmed projektov, ki jih še posebej podpira tudi častna predsednica FEI HRH Princesa Haya.