Nagovor predsednice KZS po Balkanskem prvenstvu v dresuri← Nazaj

Spoštovani!

Ob zaključku Balkanskega prvenstva v dresuri, lahko rečem vsem vpletenim samo ena velika hvala.

Najprej bi se zahvalila KK Stožice Ljubljana in g. Petru Krvini in njegovemu entuziazmu, brez katerega se ta dogodek verjetno ne bi zgodil. Kobilarni Lipica in direktorici Loreli Dobrinja, ki je gostila ta pomemben dogodek za slovensko konjeništvo in prisluhnila vsem našim potrebam. Posebna zahvala velja vsem prostovoljcem in vsem zaposlenim v Lipici, ki so svoje delo opravili profesionalno in več kot odlično.

Iskrene čestitke Dori Markun, predsednici SS za dresuro ter mednarodni sodnici, ki si je s svojim odličnim sojenjem prislužila mednarodno pozornost in pohvalo. V čast mi je, da lahko delam z njo in je del ekipe Konjeniške zveze Slovenije. Prav tako iskrena hvala celotni slovenski strokovni ekipi , ki sem jih spoznala šele na tem dogodku, za podporo in delo na šampionatu.

Ria, Katarija Julija, Freja, Lucija, Jana, Brina, Ula, Taša, Ines, Neža, Urša, Barbara in Birgit, bravo. Več kot opravičeno ste nosilke nacionalnih barv ter slovenskega grba. Ladislav Fabris, ste srce in duša slovenske reprezentance in brez vas ne bi bilo enako. Na vaše nastope smo izjemno ponosni, za vse medalje in pokale pa iz srca čestitam. Vi ste tiste, ki ste poskrbele za zven slovenske himne in pokazale, kaj se da doseči s trdim delom in predanostjo. Posebej čestitam našim mladim tekmovalkam, ki so pokazale izjemen napredek od prejšnjega balkanskega prvenstva in seveda njihovim staršem, brez katerih ne bi bili tam, kjer smo zdaj.

Hvala prav vsem, saj smo si tako z nastopi kot samo organizacijo prislužili izjemne pohvale tako s strani Evropske konjeniške zveze EEF, kot tudi mednarodne FEI.

Verjamem, da lahko samo skupaj naredimo še kakšen korak naprej pri razvoju tega lepega športa in prepričana sem, da z ekipo, kot ste vi meje ne obstajajo.

Vsem, ki odhajate na EP želim veliko sreče in uspeha.

Polona Rifelj, predsednica Konjeniške zveze Slovenije