0742352001492685995.jpg

Prijava za sodelovanje pri humanitarnem projektu My Horse-Your Benefactor← Nazaj

Konjeniška zveza Slovenije je bila v letu 2016 uspešna pri prijavi na razpis FEI Solidarity in je prejela sredstva za izvajanje humanitarnega projekta My Horse - Your Benefactor (Moj konj-Tvoj dobrotnik).

Projekt je namenjen odraslim prizadetim osebam, ki bi jim stik s konjem izboljšal kvaliteto življenja.

Člane KZS, ki imate interes sodelovati pri projektu prosimo, da na kzs@konj-zveza.si pošljete izjavo, da želite sodelovati. Hkrati z izjavo vas prosimo tudi za predlog, kateri skupini ODRASLIH  hendikepiranih oseb iz vaše regije bi želeli pomagati (npr. slepe osebe, osebe z Downovim sindromom, mentalno prizadete osebe itd.) in kako si predstavljate dogodek,ki bi ga za njih organizirali.
Pri prijavi morate obvezno navesti inštitucijo, s katero bi želeli sodelovati in s strani KZS bomo stopili z njimi v stik in se potrudili organizirati dogodek.

Projekt se bo izvajal v obliki enodnevnih dogodkov za skupine hendikepiranih odraslih oseb, na katerih se ji bo omogo čilo stik s konji oziroma jahanje glede na zmožnosti in se jim s tem polepšalo dan oziroma izboljšalo kvaliteto življenja.

Klubi bodo za svojo pomoč pri izvajanju projekta prejeli tudi dotacijo, katere višina pa bo sporočena naknadno.

ROK PRIJAVE: sreda, 10. maj 2017

Hvala, da se trudite pomagati skupaj z nami!