Prijave na turnir

Prijavni ekran – POMOČ

V polje Uporabniško ime vnesite vašo identifikacijsko številko jahača, ki vam je dodeljena s strani KZS. V polje Geslo vnesite vašo enotno matično številko občana (EMŠO), če se prijavljate prvič v sistem KZS in pritisnite gumb Prijava. Ko želite spremeniti geslo, vnesite vašo številko in staro geslo in se postavite na povezavo Spremeni geslo. V polje novo geslo vnesite željeno geslo, ki ga želite uporabljati za prijavo. Novo geslo morate vpisati dvakrat (tudi v polje Potrdite novo geslo) zaradi kontrole možne pomote. Hkrati pa vnesite tudi vaš e-poštni naslov, da vam lahko KZS pošilja sporočila, kot je npr. pozabljeno geslo. Ko ste izpolnili vsa polja, pritisnite gumb Spremeni geslo.

Pri kasnejših prijavah nato uporabljajte novo geslo (geslo, ki ste ga vnesli v polje novo geslo). Geslo lahko spremenite kadarkoli, ko dvakrat vnesete novo. Takrat lahko popravite tudi svoj e-poštni naslov.

Če ste pooblaščeni od vašega kluba, da vnašate prijave za svoj klub in nimate lastne identifikacijske številke, pokličite KZS, da vam dodeli uporabniško ime in geslo.

IME IN GESLO STA OBČUTLJIVA NA VELIKE OZ. MALE ČRKE ZATO PAZITE NA MOŽNOST VKLOPLJENE TIPKE Caps Lock ALI Num Lock.