Podelitev nadrad najbolšim 2021 in 2022

SLAVNOSTNA PODELITEV NAGRAD NAJBOLJŠIM

Slavnostno podelitev nagrad najboljšim tekmovalcem v letu 2021 in 2022 smo uspešno izpeljali v petek, 6.1.2023 v Modri dvorani Celjskega sejma.

Podelitve se je udeležilo kar 300 obiskovalcev, med katerimi so bili nagrajenci, njihovi starši in prijatelji, člani Upravnega odbora Konjeniške zveze Slovenije, člani Strokovnih svetov, župan mestne občine Celje, gospod Matija Kovač in predsednik Olimpijskega komiteja, gospod Franjo Bobinac.

Podelitev sta povezovala Mateja Aleš in Gusty Jesenko, spremljali pa so nas uspešni glasbeniki iz banda LPS.

Nagrade je predsednica Konjeniške zveze Slovenije, mag. Polona Rifelj, podelila najboljšim v obeh letih na Državnih prvenstvih, Pokalu Slovenije in lestvici KZS v vseh disciplinah.

Poleg nagrajencev, ki so prejeli priznanja za odlične rezultate, pa smo podelili nagrado za življenjsko delo gospe Alenki Fetih, ki s Konjeniško zvezo Slovenije sodeluje kot jahačica in sodnica že od svojih rosnih let.

Najlepše se zahvaljujemo vsem udeležencem, ki ste z nami preživeli tako čudovit večer. Še enkrat pa čestitamo vsem nagrajencem, katerim v čast smo organizirali podelitev nagrad.

Uradni fotograf podelitve je bil Marko Vitas, CalistoM.

Povezava do fotografij iz dogodka

 

 

Galerija