Irena Gubina s.p.

Vsi klubi

PONUDBA:

Osnove jahanja: predstavljajo uvod v svet celostnega konjeništva. Naučili se boste poskrbeti za konja, spoznali govorico konja, vadili začetne korake občutljive in jasne komunikacije s konjem, spoznali osnove različnih tehnik treniranja konj in dosegli začetni nivo samostojnega obvladovanja konja.
*Osnove jahanja sledijo tudi programu Slovenske Konjeniške Akademije – JAHAČ 1 Predviden obseg programa: 40 – 60 lekcij

Dresurno jahanje: predstavlja nadgradnjo osnovnega nivoja celostnega jahanja in spoznali subtilnejše dresurne zakonitosti ježe konja, kot je zbiranje, previjanje, pravilno aktiviranje in uravnotežanje konja skozi vse nivoje: delo na tleh, na lonži in pod sedlom. Zajema tudi višji nivo za jahače s predznanjem iz standardnega pristopa jahanja, z željo po nadgradnji znanja z bitless celostnim pristopom.
*Dresurno jahanje sledi tudi programu Slovenske Konjeniške Akademije – JAHAČ 2 Predviden obseg programa: 40 – 60 lekcij

Celostni trening konja: ujahovanje mladih konj in korekcija že ujahanih konj

Kompaktno učenje jahanja: je primerno za posameznike s predznajem, ki bi želeli svoje znanje nadgraditi, bodisi v celostnem jahanju, bitless treningu konj ali obojem. Po potrebi se lahko z Ireno dogovorite tudi za dodatno svetovanje in podporo pri delu z vašim konjem na domu.
Glede na predznanje in želje boste z Ireno določili cilje kompaktnega učenja jahanja/ treninga, katerim boste sledili posebej za vas sestavljenem strnjenem načrtu, v okviru 20 srečanj.

Delavnice za otroke: otroci, ki so prvič v stiku s konji so zastavljene tako da otroci preko pogovora v skupini najprej spoznajo konja kot žival, njegovo govorico in varno pristopanje ter komunikacijo s konjem. Nato se otroci skupaj učijo različnih načinov vodenja konja. Na koncu sledi vodeno jahanje in telovadba na konju, pri čemer otroci preizkušajo svoje gibalne spretnosti in vadijo ravnotežje ter pretočnost v telesu. Sledijo tudi igre s prostimi konji, ki so natančno vodene za pridobivanje pristne izkušnje v stiku s konjem.
*Delavnica za skupino otrok (max. 6) zajema 8 ur (4 srečanja po 2 uri).

Terensko jahanje: zajema eno ali večurno jahanje v naravi za izkušene jahače. Potek ježe se izbira v dogovoru in v skladu z željami stranke.
*Zahteva se najmanj nivo jahač 2 (po SKA) ali višje znanje dresure.

terensko_jahanje

Lokacija

Naslov:
Jakčeva ulica 7, 8000 Novo mesto
Regija:
Dolenjska

Discipline

Dresurno jahanje