Konjeniško društvo Ranč Seleren

Vsi klubi

JAHANJE ZA OTROKE IN ODRASLE

Na Ranču Seleren nudimo obilico programov druženja, spoznavanja in dela s konji in prepričani smo, da vam lahko pričaramo čudovito izkušnjo s konji. Konji so naša strast in želimo jo deliti z vami, pri tem pa je v naših očeh konj prav tako pomemben, kot vi, zato zagotavljamo kvalitetno in celostno konjsko izkušnjo za vse, ki si konja želite spoznati pobliže in malce drugače.

​Na konjih vseh velikosti in starosti nudimo jahanje za otroke odrasle ali celo družino.

POMOČ PRI DELU S KONJI

Vsem konjarjem, ki si želite razširiti obzorja in svoje znanje jahanja ter dela s konji še nadgraditi, smo na voljo na našem ranč in na terenu po Sloveniji.

Če imate težave s šolanjem konja, se vam zdi, da imate t.i. “problematičnega” konja in ste se znašli pri delu z njim v slepi ulici, ali pa preprosto iščete odgovore na vprašanje kako postati boljši jahač in konjar, lahko pomoč poiščete pri nas.

Poleg znanja na področju celostnega dela s konji in jahanja, nas odlikuje tudi obširno znanje dela s konji islandske pasme, saj se z delom s konji, jahanjem in oskrbo konj ukvarjamo že več kot desetletje.

TEAM BUILDING, DELAVNICE, COACHING S KONJI

S konji je možno početi veliko več, kot jih le jahati in, če pozorno prisluhnimo, nas lahko naučijo veliko o nas samih.

​Sodelovanje s konji je lahko zanimivo tako za zasebne, kot tudi za poslovne uporabnike, še posebej za prodajnike in managerje, saj lahko z našo pomočjo izboljšate nivo vaših vodstvenih in komunikacijskih veščin.

​Prav tako je možno s konji izvajati izvrstne team building programe, saj z opazovanjem konj in dinamike znotraj črede, ter delom na tleh, lahko razvijemo in izboljšamo dinamiko znotraj vsake ekipe.

​Coaching s konji je namenjen vsem tistim, ki bi s pomočjo spoznavanja izredno senzibilne narave konja želeli spoznati samega sebe in se naučili čim bolj optimalno delovati na vseh področjih svojega življenja.

​Presenečeni boste, ko boste spoznali kako tesno so vrednote konjskega sveta povezane z vrednotami našega okolja in kako močno se spremeni naše življenje, ko smo pripravljeni prisluhniti zakonitostim, ki poganjajo oba svetova.

Lokacija

Naslov:
Pot k Savi 4, 1000 Ljubljana
Regija:
Osrednja Slovenija