EOHIPPUS d.o.o.

Vsi klubi

ŠOLA JAHANJA

Na voljo so individualni treningi preskakovanja zaprek in dresure na naših konjih od začetka, programa jahač I, jahač II, tekmovalne licence do M kategorije, inštruktorske licence.

Vse navedene rezultate pod športnimi konji: All Tiger, Riecke in Aegis for Chuette so tekmovalke dosegle pod treningom našega inštruktorja in tekmovalca z S licenco Janeza Avšiča.

Med vidnejše rezultate njegovih varovancev, prištevamo: 1. In 3. Mesto na Balkanijadi v kategoriji otroci, zmaga pokala Slovenije v kategoriji otroci, zmaga na Državnem prvenstvu Mladinci B, 10 zmag v tekmah kategorije A2 otroci, 9 zmag v kategoriji A2 mladinci, 8 zmag v kategoriji L.

Trening jahanja

Naša šola jahanja temelji na individualnemu oz.semiindividualnemu pristopu do jahača in je prijazna do konj. Glede na jahačevo predznanje izberemo ustreznega konja (od začetniškega nivoja, pa vse do M kategorije). Vsi naši konji delajo le 1 uro na dan in so prosti vsaj 1 dan v tednu, prav tako kot naši tekmovalni konji. Tako imajo voljo do dela, so psihično stabilni in pravilno reagirajo na jahačeva dejstva, saj so ves čas korigirani s strani trenerja, kar omogoči jahaču , da se nauči pravilnega jahanja z delovanjem teže in izogne težnji da dela preveč z rokami in premalo z nogami in težo.

V šoli jahanja se naučite tudi oskrbe konja, saj ura jahanja (45 min na konju), pri nas vključuje tudi paket oskrbe konja pred jahanjem (čiščenje, uzdanje, sedlanje) in po jahanju (ohlajanje, nega).

S tem vam omogočimo , da vzpostavite s konjem pristen odnos in postane jahanje pravo doživetje.

Cena individualne ure do M nivoja: 35 eur + ddv

Cena semiindividualne ure do M nivoja: 25 eur + ddv

Jahanje ponija

Za najmlajše je na voljo PONI PAKET, ki vključuje krtačenje, krmljenje ponija, 10 min vodeno jahanje, otroci lahko po želji sodelujejo pri uzdanju, sedlanju, pletenju kitk.

Cena : 10 eur + ddv

Oskrbnik za 1 dan

Če želite pravi vpogled v potek dogodkov v konjeniškem centru, lahko za 1 dan sodelujete pri krmljenju konj, čiščenju boksov, vodenju konj, uzdanju, sedlanju, če znate jahati tudi jahanju, če ne vodenemu jahanju. Vključeno kosilo. Trajanje 8 ur.

Cena: 30 eur+ddv

Najem konja

Ste si od nekdaj želeli čisto svojega konja, pa si zaradi financ ali časovne stiske tega niste mogli uresničiti, imate otroka, ki sanja o svojem konju, pa niste prepričani, če je dovolj odgovoren, želi začeti s tekmovanji, pa vam nakup lastnega konja predstavlja prevelik strošek?

Mi vam lahko te želje uresničimo, oglasite se imamo več konj do L nivoja, morda skupaj najdemo ustreznega tudi za vas.

Mesečni najem, vključno s poučevanjem 3x tedensko: 300 eur + ddv

Mesečni najem, vključno s poučevanjem 6x tedensko: 600 eur + ddv

Lokacija

Naslov:
Breg 22a, 1353 Borovnica
Regija:
Osrednja Slovenija