OBVESTILO O LICENČNEM SEMINARJU

Dragi kolegi!

Vemo, da vsi že nestrpno pričakujete obvestilo glede izvedbe našega seminarja. Zahvaljujemo se vam za potrpljenje! Glede na razmere, ki se v zadnjem mesecu dnevno spreminjajo, smo kar nekaj truda namenili temu, da bi seminar lahko nemoteno izpeljali. Ker je zanimanje veliko, fizična izvedba pa ni bila mogoča z več kot 50 udeleženci naenkrat (vključno s predavatelji), smo iskali rešitev, kako bi seminar kljub vsemu izpeljali tako, da bi se ga lahko udeležili vsi zainteresirani. Dodatne omejitve glede zbiranja oseb so nas na koncu prisilile v to, da se podamo v virtualni svet.

Ker je to za vse vpletene nekaj novega, smo se odločili, da si vzamemo nekaj več časa, da lahko zadevo dobro pripravimo in jo izpeljemo brez tehničnih in drugačnih zapletov.

Po usklajevanju terminov in inštrukcijah glede izvedbe, smo končno uspeli določiti nove termine. Ker gre za izobraževanje na daljavo, imajo slušatelji možnost prisostvovati od koderkoli preko računalnika, tablice ali mobilnega telefona. Izobraževanje bomo izvedli v dveh delih, saj se ni potrebno voziti nikamor in je bolj smiselno narediti dve ločeni predavanji, posebej na temo jahalne pedagogike in posebej na temo veterine. Tako bo lažje ohraniti koncentracijo, izognili pa se bomo tudi celodnevnemu sedenju za računalnikom.

Seminar bo torej potekal kot sledi:

  1. Jahalna pedagogika – sobota, 7. novembra 2020 od 9. do ca. 13. ure
  2. Veterina – nedelja, 15. novembra 2020 od 9. do ca. 11.30 ure

Upamo, da si boste uspeli rezervirati čas. Nove prijavnice ni treba pošiljati, prosili bi le, da sporočite, v kolikor se predavanj ne boste uspeli udeležiti.

Ker je do predavanj zdaj na voljo še nekaj časa in nismo več toliko omejeni s številom udeležencev, je še vedno možna prijava na seminar za tiste, ki v prvem krogu prijav niste več ujeli prostih mest. Prijavnico lahko pošljete še do 20. oktobra na mail ska@konj-zveza.si.

Za izvedbo predavanj smo se odločili za aplikacijo ZOOM. Njena uporaba je enostavna, natančna navodila za uporabo boste prejeli pravočasno pred izvedbo predavanj. Prejeli boste tudi geslo, z njim in imenom se boste nato prijavili na seminar.

Športni pozdrav!

Slovenska konjeniška akademija