Licenčni seminar za strokovne kadre

Spoštovani!

Zaradi trenutne negotove situacije in podaljšanja ukrepov vlade za omejitev širjenja virusa Covid-19 praktičnih delov licenciranja za leto 2021 žal ne bo mogoče izpeljati do konca leta 2020. Tudi za naprej seminarjev še ni možno točno načrtovati. Zato je Svet SKA na korespondenčni seji sprejel sklep, da se strokovnemu kadru, ki še ni imel možnosti za izpolnitev svojih obveznosti, ob delnem plačilu kotizacij veljavnost licenc podaljša do aprila 2021. Obvestilo o manjkajočih obveznostih in potrebnem plačilu boste prejeli v začetku decembra.

Vsi, ki bi želeli del obveznosti izpolniti še letos, ste še vedno vabljeni, da se prijavite na online seminar, ki je že razpisan na temo Najpogostejše poškodbe športnih konj – preprečevanje, diagnostika in zdravljenje, ki ga bo izvedla ga. Valentina Žalig, dr.vet.med. Vaša prijava in potrdilo o plačilu kotizacije v znesku 45€ morata prispeti na mail ska@konj-zveza.si najkasneje do petka, 13.11.2020.

Pogoji razpisa in prijavnica

Sicer so za pridobivanje KT za podaljšanje licenc za leto 2021 načrtovane še naslednje aktivnosti: skakalni seminar (1 dan – 8 KT, 1. in 2. stopnja usposobljenosti), dresurni seminar (1 dan – 8 KT, 1. in 2. stopnja usposobljenosti) ter dve delavnici iz poučevanja za inštruktorje jahanja (vsaka 4 KT, 1. stopnja usposobljenosti, udeležba na eni od delavnic je obvezna). V primeru, da izvedba praktičnih seminarjev ne bo možna, bomo izvedli seminarje iz teoretičnih vsebin online. Vse podrobnosti (datumi, lokacije, program seminarja) bodo objavljene takoj, ko bo mogoče.

 

Hvala za razumevanje!

 

Slovenska konjeniška akademija