LICENČNI SEMINAR – PETER GMOSER – OBVESTILO IN URNIK

Spoštovani!

Objavljamo urnik seminarja pod vodstvom g. Petra Gmoserja, ki bo potekal v soboto, 13.11. in v nedeljo, 14.11.2021 v Jahalnici CKD Matej na hipodromu v Stožicah.

Pričetek ob 9.15 uri, vse prijavljene prosimo, da pridete dovolj zgodaj (od 8.30 dalje), da lahko preverimo izpolnjevanje PCT pogojev.

V dopoldanskem delu (9.15 do ca. 12.30) bo potekal trening mladih konj (4 in 6 let) ter trening na nivoju A in L (skupaj 4 jahači), popoldne (13.30 do ca. 17h) pa trening na nivoju M do S (4 jahači).

Glede na razmere bomo na prizorišče pustili vstopiti le vnaprej prijavljenim strokovnim delavcem, ki si podaljšujejo licenco ter po enemu spremljevalcu posameznega jahača. Ostalim gledalcem vstop ne bo dovoljen.

Vsi udeleženci morajo obvezno izpolnjevati pogoje PCT, si ob vstopu razkužiti roke, ves čas nositi zaščitno masko in upoštevati medsebojno razdaljo na sediščih. Prosimo, da striktno upoštevate navodila organizatorja. Pijače in hrane na prizorišču ne bo.

Seminar bo potekal v angleškem jeziku. Glede na pretekle izkušnje ugotavljamo, da se je večina udeležencev izrekla za izvedbo brez prevajanja, saj dobro razumejo angleško. Menili so, da se s prevodom izgubi tekoč potek seminarja. Predlagamo, da se kadri, ki potrebujejo oz. bi želeli prevod, javijo na mail ska@konj-zveza.si in bomo zanje organizirali prevod. Če bo teh veliko, bomo prevajali seminar za celotno skupino.

Prilagamo navodilo glede izpolnjevanja PCT pogoja.

Hvala za razumevanje!

 

Slovenska konjeniška akademija