CDNA, Pokal Slovenije v dresurnem jahanju – KC Hipodrom Kamnica Maribor

V soboto, 18.6.2022 se je na hipodromu v Kamnici odvilo CDNA tekmovanje v dresurnem jahanju. Udeležilo se ga je več kot 40 tekmovalcev iz 10 slovenskih klubov ter gostje s Hrvaške.

Tekmovanje je potekala od kategorije E do GP. Zmagovalka Pokala Slovenije in odprte tekme v kategoriji L z nalogo L2_22 je Lara Franko s Contesso (KK Krka Grm Novo mesto), drugo mesto je dosegla Neža Sedej z Argeto (KK PIP), tretje mesto pa je osvojila Anja Zupančič z Icardia Van Erpekom (KK Velebiro)

V kategoriji LM z nalogo LM2_22 je zmago osvojila Mina Starec Oman s Fleurjem (KK Velebiro), drugo mesto je osvojila Pika Marušič z El Stalypsom (KK Velebiro), tretje mesto pa je zasedla Gaja Grom Kremžar z Nilom (ŠD Titani Ljubljana).

V kategoriji M z nalogo M2_22 je zmago osvojila Freja Kolenc z Hexz Hitom (KK Velebiro), drugo  mesto je osvojila Ria Hanžič s Kravitzem (ŠD Titani Ljubljana), tretje mesto pa je zasedla Neža Trtnik z Wilo (KK Stožice Ljubljana).

V kategoriji S z nalogo S2_22 je prvo mesto osvojila Martina Prunk z Alicante (KK Obala), drugo mesto Ula Kos s C.C. Copilotom (KK Velenje), tretje mesto pa Nina Hobič z Extravagante do Pilar (KK Velebiro).

Pohvala vsem sodelujočim ter strokovnemu osebju za prijetno vzdušje, ter uspešno izvedeno tekmovanje.

Galerija