MY DREAM JUMP Z JUNO KEŠELJ DJOKOVIČ

Juna Kešelj Djokovič je 13-letna slovenska tekmovalka, ki se je v septembru 2022 udeležila izziva My Dream Jump, ki so ga objavili na FEI v sodelovanju s prestižno znamko Longines.

Na socialnih omrežjih so vabili vse zainteresirane k sodelovanju, čas za oddajo svojih izdelkov pa so imeli do 9. oktobra 2022. Že v prvi objavi so zapisali “Si predstavljate dizajnirati oviro, za najboljše jahače, ki bo stala na tekmovanju za Svetovni pokal v Omahi? Zdaj jo lahko”. S tem so pritegnili ogromno ustvarjalcev in ne dvomimo v to, da ni bila konkurenca velika.

Naši Juni je uspelo. S svojo idejo, kreativnostjo in znanjem iz konjeništva je izdelala oviro, ki je prepričala vse. Nad oviro so bili več kot navdušeni, niso pa se mogli načuditi, v pozitivnem smislu, njenim detajlom, kot so dejali v objavljenemu filmu.

Oviro so strokovnjaki izdelali po Juninih načrtih, prvič pa je stala na tekmovanju za Svetovni pokal v Omahi, katerega se je udeležila tudi Juna s svojimi starši. Lahko se je sprehodila tudi čez parkur in ponosno stala ob svoji oviri. Na tekmovanju samem je imela možnost spoznati svetovno znane jahače, med drugim tudi svojega favorita in zmagovalca tekmovanja Henrika von Eckermanna.

Izjemno smo ponosni na Junin dosežek, v prihodnje pa ji želimo še veliko uspehov na svoji ustvarjalni poti!

Celotno zgodbo si lahko ogledate v obliki filma, ki je dostopen na POVEZAVI

Galerija