Spoštovani člani KZS!

Prejeto s strani OKS – ZŠZ objavljamo izluščene uporabne informacije že sprejetih interventnih ukrepov, ki med upravičence štejejo tudi športna društva, športne zveze, športne delavce in športnike. Obenem objavljamo tudi preglednico, ki jo je pripravila Obrtna zbornica Slovenije in ponuja vizualen pregled ukrepov.

S strani OKS – ZŠZ vam pošiljamo izluščene uporabne informacije že sprejetih interventnih ukrepov, ki med upravičence štejejo tudi športna društva, športne zveze, športne delavce in športnike. Obenem pošiljamo tudi preglednico, ki jo je pripravila Obrtna zbornica Slovenije in ponuja vizualen pregled ukrepov.

Ker si še naprej prizadevamo k sprejetju ostalih nujnih ukrepov na področju športa, vas naprošamo za izpolnitev spodnje preglednice.

Naziv kluba / društva / jahalne šole
Lokacija
Število konj za rekreativno jahanje (šola jahanja)

Število tekmovalnih konj

Klub / društvo / jahalna šola se strinja z zbiranjem podatkov. Osebne podatke bo Konjeniška zveza Slovenije uporabljala izključno za namen, zaradi katerega jih bomo zbrali. Ker želimo podatke posredovati čim prej naprej, izpolnjeno tabelo pošljite na mail kzs@konj-zveza.si najkasneje 12. 04. 2020 do 18.00 ure.

Interpretacija sprejetih interventnih zakonov

Preglednica interventnih ukrepov OZS