OBVESTILO KANDIDATOM ZA USPOSABLJANJE ZA NAZIV STROKOVNI DELAVEC 1, ŠPORTNO TRENIRANJE, KONJENIŠTVO – DRESURA IN PRESKAKOVANJE OVIR

Zaradi nastalih razmer v zvezi s širjenjem virusa Covid-19 in prepovedjo zbiranja oseb in prehajanja državljanov med regijami obveščamo vse kandidate, ki so se že oziroma se nameravajo prijaviti na usposabljanje, da se bodo aktivnosti v zvezi z njim prilagajale situaciji. Predvidoma se bo izvajanje usposabljanja nekoliko zamaknilo, saj moramo najprej izvesti tri roke sprejemnih izpitov.

Trenutno že lahko potrdimo, da prvega roka za sprejemni izpit, ki je bil razpisan v soboto, 14. novembra, v tem terminu ne bomo izvedli.

Vabimo pa vse kandidate, da se prijavijo na Tečaj obveznih vsebin za 1. stopnjo, ki ga razpisuje CVUŠ pri Fakulteti za šport in bo potekal preko spleta v novembru. Ta tečaj je obvezen za vse, ki si želijo pridobiti naziv Strokovni delavec 1 v konjeništvu. Naslednji rok bo predvidoma v spomladanskih mesecih, za tiste, ki se ga v tem roku ne bi uspeli udeležiti. Pohitite s prijavo, saj je cena ob zgodnji prijavi in plačilu do 30.10.2020 nižja.

O nadaljnjih korakih vas bomo sproti obveščali.

Slovenska konjeniška akademija