VABILO NA DRESURNI TRENING

 

VABILO

Konjeniški klub Ježa pri Ježu vas vabi, da se udeležite treninga – kvalifikacijski preizkus za udeležbo na mednarodnih tekmah dne 7. marec 2021 v Radomljah z začetkom ob 10.00 uri. Preizkus bo potekal po propozicijah KZS za dresurno jahanje v prisotnosti 3 državnih sodnikov, tekmovalna oblačila niso obvezna,čelada je obvezna, bič prepovedan in konjeva oprema mora biti kot na tekmovanju z izjemo podsedelnice, ki je lahko drugih barv. 

Jahalni prostor:                             peščeno zunanje jahališče

Ogrevalni prostor:                        pokrita jahalnica

  • Vsi konji morajo imeti veljavni identifikacijski dokument, z vpisano negativno serološko preiskavo na IAK (ne sme biti starejša od 1 leta) in cepljenjem proti kužnemu kašlju (ne sme biti starejše od 6 mesecev).
  • Udeleženci jahajo na lastno odgovornost! Organizator ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe jahačev, konj, opreme in vozil.
  • Trening bo potekalo glede na navodila NIJZ in KZS brez prisotnosti gledalcev in z upoštevanjem ostalih varnostnih zahtev.

PRIREDITEV NI JAVNA. Udeležba je omejena na par jahač – konj, prisoten je lahko le trener. Vabljeni so pari jahač – konj, ki želijo opraviti kvalifikacijo za mednarodne turnirjeRIREDITEV NI JAVNA. Udeležba je omejena na par jahač – konj, prisoten je lahko le trener. Vabljeni so pari jahač – konj, ki želijo opraviti kvalifikacijo za mednarodne turnirje.

Razpisane dresurne naloge:

  1. I1_21
  2. S2_21
  3. M2_21
  4. L2_20 

Prijave

Prijave na trening potekajo preko maila KZS: kzs@konj-zveza.si, kjer navedete ime, priimek, konja in kategorijo

ROK PRIJAV je četrtek, 4.3.2021 do 24.00 ure

Kontakt:

  • Mojca Kolenc 041 547-970