CSN** EQWIN POKAL SLOVENIJE – TESTIRANJE – HIPODROM STOŽICE – URNIK – ŠTARTNE LISTE

Ponovno bi vas opomnili na določila o obveznem testiranju vseh udeležencev tekmovanj, skladno z določbami 4., 6. in 7. odstavka 4. člena Odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov.

Vse tekmovalce in spremljevalno osebje obveščamo, da tisti, ki ne bodo imeli ustreznih PCT-pogojev (preboleli, cepljeni, testirani), ne bodo mogli vstopiti na tekmovalni prostor. Test ne sme biti starejši več kot 72 ur. Kot dokazilo o negativnem testu na virus SARS-CoV-2 štejejo:

  1. zaporedje treh SMS sporočil (poslan iz GSM številke +38651285886), ki jih je testirana oseba prejela na svoj mobilni telefon (prvi SMS s podatkom o prispetju rezultata testiranja in povabilom k vnosu 2 številk iz kartice zdravstvenega zavarovanja, drugi SMS s 2 številkami iz kartice zdravstvenega zavarovanja, tretji SMS z izidom testiranja)
  2. dokazilo o testiranju iz spletne aplikacije zVEM
  3. potrdilo pooblaščenega izvajalca testiranja

Več o tem, kdo ne potrebuje testiranja, lahko preberete v Protokolu KZS (https://www.konj-zveza.org/wp-content/uploads/2021/05/KZS_protokol_Covid_2021_1.pdf). 

Glede na veliko število prijavljenih, bo test možno opraviti že v petek popoldne na Hipodromu Stožice, na ploščadi ob jahališču in sicer od 18.00 do 20.00. Test bo mogoče opraviti tudi na samem tekmovanju v soboto ob vstopu, zato prosimo, da pridete pravočasno, da bo lahko tekmovanje potekalo nemoteno (v soboto od 6. ure dalje). 

V soboto se bo tekmovanje pričelo ob 6.45, štartne liste za soboto in predviden urnik bodo objavljene na večer pred tekmovanjem. Tekmovanje bo potekalo brez gledalcev.

URNIKI IN ŠTARTNE LISTE