ODLIČNI REZULTATI NA LONGINESS TEKMI EEF SERIJE CSIO3*

Za nami je še en uspešen zaključek slovenske reprezentance na tekmovanju Longiness EEF serije CSIO3*. Ekipa v zasedbi Urh Bauman, Andrej Pavlovič, Andraž Cijan Brkič, Lidija Grum in Nina Jovovič se je tokrat odpravila na Slovaško in si priborila mesto v polfinalu!

Več kot uspešno sta jih vodila Tomaž Laufer in Franc Slavič, za dobro počutje in pripravljenost konjev pa je skrbel ekipni veterinar Goran Čalič. Ker lahko ekipo sestavljajo največ štirje jahači je Lidija Grum tekmo žal izpustila, namesto tega pa se je naslednji dan s kobilo Ultra Unica pomerila v izjemno zahtevnem 150cm Grand Prixu. V isti tekmi so prav tako nastopili Andrej Pavlovič in Cartharga ter Andraž Cijan Brkič in Quinton.

V četrtek je bil izjemno uspešen Urh Bauman, ki je s konjem Butterfly Effect pometel s konkurenco in zasedel 1. mesto na višini 145cm. V isti tekmi je blestela tudi Nina Pangeršič s konjem Chamberlain, s katerim sta zasedla 7. mesto. Videli smo tudi veliko uspešnih nastopov v kategorijah mladih konj, ki si jih lahko ogledate na Clipmyhorse. Tam boste lahko 12. julija spremljali tudi polfinalno tekmovanje v Budimpešti, kjer se bo slovenska reprezentanca potegovala za eno izmed prvih pet mest, ki se uvrstijo v veliki finale!