CSN** Pokal Slovenije, ŠD HIŠA KONJ

Zaključeno je uspešno in navdušujoče tekmovanje za Pokal Slovenije v preskakovanju ovir, ki je od 21. do 23. junija 2024 potekalo na čudovitem tekmovališču v Pernici. Organizatorji, ŠD Hiša Konj v sodelovanju z KK Brdo pri Ihanu in KK Pr’ Kral, so poskrbeli za nepozabno doživetje za vse ljubitelje konjeništva.

Tekmovanje je privabilo številne jahače in njihove konje, skupaj 182 jahačev in 212 konjev, ki so se pomerili v kar 580 nastopih v različnih kategorijah, od višine 60 cm do zahtevnih 140 cm za člane. Vsak dan smo lahko občudovali spretnost in eleganco konj ter izjemno znanje jahačev.

Posebno pozornost je pritegnil g. Christian Barbić (FEI**), ki je skupaj s svojo ekipo poskrbel za izjemne postavitve parkurjev.

Poleg tekmovalnega vzdušja je bilo tekmovanje tudi odlična priložnost za druženje in izmenjavo izkušenj med ljubitelji konjeništva. Udeleženci so si med pavzami lahko ogledali številne stojnice s konjeniško opremo, preizkusili nove izdelke in se pogovarjali o svojih izkušnjah s prijatelji in znanci.

Zahvaljujemo se vsem udeležencem, ki so s svojo strastjo do konj in športnega duha naredili to tekmovanje nepozabno. Prav tako se iskreno zahvaljujemo organizatorjem, prostovoljcem, sodnikom in vsem, ki so prispevali k uspehu dogodka.

Veselimo se že prihodnjih srečanj na konjeniških prireditvah in novih izzivov, ki nam jih bo prinesla prihodnost.

Foto: CalistoM

Galerija