Na konju v novo šolsko leto

Spoštovani člani KZS!

Pred časom smo vse člane KZS povabili k izvedbi vseslovenskega dneva odprtih vrat pod imenom »V novo šolsko leto na konju« tudi v letu 2020.

Cilj tega projekta je, da bi na isti dan čim več klubov v Sloveniji odprlo svoja vrata širši javnosti, vsak klub pa bi na svoji lokaciji pripravil program, ki ga lahko izvede glede na svoje specifike s ciljem popularizacije konjeništva in pridobivanja novih članov v svoje klube.

V letu 2019 je v projektu sodelovalo 18 konjeniških klubov in jahalnih šol iz vse Slovenije. Dogodka se je udeležilo ogromno število radovednih obiskovalcev, ki so se lahko seznanili s konji in konjeništvom kot takim.

 

Tudi letos smo se odločili, da bomo izvedli projekt skupaj z vsemi zainteresiranimi člani KZS in sicer  v soboto in nedeljo 12. in 13. septembra 2020. Za sofinanciranje izvedbe projekta bo KZS skupaj s Fundacijo za  šport klubom namenila 4.000 EUR, ki jih bomo po zaključku projekta razdelili med sodelujoče člane na podlagi kratkega prejetega poročila s priloženimi kopijami računov.

Preko svojih omrežij ter z obveščanjem medijev bomo na KZS poskrbeli za vseslovensko promocijo projekta, saj želimo doseči čim večjo prepoznavnost konjeništva v Sloveniji.

Vse zainteresirane klube ter jahalne šole, člane KZS, ki tega še niste storili, vabimo, da nam pošljete obrazec, ki ga najdete na spodnji povezavi, s programom aktivnosti, ki jih boste imeli na ta dan. Prosimo vas, da se tudi opredelite na kateri dan (sobota 12 ali nedelja 13) boste organizirali ta dogodek in nam prijavo čimprej pošljite te mail kzs@konj-zveza.si, da lahko pričnemo z oglaševanjem dogodka.

Športni pozdrav!

Pristopni obrazec