CDNC na Posestvu jurečič

V soboto, 14.5.2022 se je na Posestvu Jurečič po dvoletnem premoru ponovno odvilo CDNC tekmovanje v dresurnem jahanju. Udeležilo se ga je 25 tekmovalcev iz 9 slovenskih klubov. Sodili sta ga. Alenka Fetih in ga. Rebeka Grabar.

V nalogi E2 z licencami E so prva tri mesta zasedli člani Posestva Jurečič in sicer Timam Lišinović z Edoro in oceno 7,1, Jan Jurečič z Jade G in oceno 7,0 ter Ema Lucija Potočnik z Niki in oceno 6,9.

V nalogi A10 z licencami A in več je prvo mesto zasedla Tara Ceferin z Allegro XVIII za KK Stožice Ljubljana in oceno 6,7, drugo mesto Lina Lauko z Irbisom za ŠD Titani Ljubljana in oceno 6,4 ter tretje mesto Taja Trojanšek s Poltom za KK Gibanje in oceno 6,2.

V nalogi A10 z licencami A sta zmagala Pia Jelnikar in Don Faust G za Posestvo Jurečič z oceno 6,9. Drugo mesto sta si delili Iza Palamar in Don Faust G za Posestvo Jurečič ter Daša Petrovčič in Concorde S za KK Gibanje z oceno 6,8.

V nalogi L sta slavili Anja Zupančič in Icardia van Erpekom za KK Velebiro z oceno 6,5. Druga sta bila Juta Galileja Jeglič in Bonito za Posestvo Jurečič z oceno 6,3. Tretje mesto sta si prijahali Tara Ceferin in Allegra XVIII za KK Stožice Ljubljana z oceno 6,0.

Zadnje tekmovanje je bilo LM8, kjer sta zmagala Gaja Grom Kremžar in Nil za ŠD Titani Ljubljana z oceno 6,9. Drugi sta bili Maša Gosar in Niki za Posestvo Jurečič z oceno 6,5. Tretja sta bila Tisa Štokelj in Maestoso Allegra VIII za KK Suprinn z oceno 6,1.

Galerija